Het verkoopseizoen van rozen met kale wortel loopt van medio oktober tot medio april.

Het verkoopseizoen van rozen met kale wortel ( dwz zonder aarde en zonder pot) is seizoensgebonden en loopt van medio oktober tot begin / medio april afhankelijk van het weer. Deze kale wortel rozen zijn te bestellen in onze webwinkel en kunnen ook per post opgestuurd worden. Ook dit jaar hebben wij weer een prachtige collectie voor u samengesteld, met zeer veel geurende soorten rozen en stamrozen.

Wilt u kale wortel rozen bij ons komen ophalen dan is het raadzaam om deze van te voren te bestellen. Dan kunnen wij ervoor zorgen dat de rozen voor u klaar liggen als u deze bij ons komt ophalen.

Momenteel staat er ook nog een zeer groot assortiment in ruim 750 verschillende soorten rozen in pot opgekweekt klaar voor de verkoop in ons Rosarium. Rozen die in pot zijn opgekweekt kunnen het hele jaar door geplant worden. Hiervoor gelden uiteraard andere prijzen dan voor de rozen met kale wortel die in de webshop worden vermeld.

Laat u verrassen door ons prachtige assortiment rozen. U bent van harte welkom in ons Rosarium in Lottum, wij helpen u graag met het maken van uw keuze !

  • Hét adres voor al uw kwaliteitsrozen
  • Vakkundig en vrijblijvend advies
  • Bron van inspiratie
  • Prachtig assortiment tuinrozen

Momenteel weer vol op keuze uit in pot opgekweekte rozen af te halen in ons verkoopcentrum Rosarium Lottum. Wij zijn 7 dagen per week geopend, dus ook op zondag! U bent van harte welkom! Potrozen kunnen jaarrond geplant worden. Online bestellen van kale wortel rozen ( dwz zonder aarde en zonder pot ) in webshop is mogelijk vanaf medio oktober tot medio april ( e.e.a. afhankelijk van het weer) Ook met Hemelvaart en Pinksteren geopend van 11-16.30 uur

Bekijk onze webshop