Welkom bij Rosarium Lottum

Rosarium Lottum is een echt familiebedrijf dat inmiddels alweer door de derde generatie wordt voortgezet. Wij, Giel en Laura Muijsers hebben het bedrijf enkele jaren geleden van onze ouders overgenomen. Ook zij werken nog steeds met veel passie en enthousiasme in ons rozenbedrijf en zorgen er samen met ons voor dat we onze klanten een prachtig en uitgebreid assortiment rozen kunnen aanbieden. Vrijwel alle rozen komen uit onze eigen kwekerij en daardoor hebben onze rozen een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en onze rozen voldoen dan ook aan de hoogste eisen wat betreft ziekteresistentie, groei- en bloeikracht en natuurlijk geur en kleur.

Graag leggen wij aan onze klanten uit hoe de “Koningin van de bloemen” het beste verzorgd kan worden zodat zij optimaal kunnen genieten van de allermooiste struik- klim- en stamrozen.

Rosarium Lottum is dé inspiratieplek voor aanschaf van tuinrozen en verkoopcentrum van kwaliteitsrozen gelegen in het schitterende rozendorp Lottum.

Een bezoek is beslist de moeite waard,

U bent van harte welkom !!