Algemene voorwaarden

Wanneer u een bestelling via de webwinkel heeft geplaatst en u heeft van ons een orderbevestiging ontvangen dan is er sprake van een koopovereenkomst.

U kunt uw bestelling kosteloos annuleren indien deze nog niet verzonden is.

In Nederland geldt een wettelijk vastgelegde termijn van 14 werkdagen om na ontvangst van uw bestelling, deze zonder opgaaf van redenen aan ons te retourneren.

Voorwaarde is dat wij de producten weer in goede staat ontvangen, waarna wij het factuurbedrag terugstorten.

De verzendkosten voor retourpakketten en het risico zijn voor uw rekening.

Als een bestelling eventueel zoek mocht raken dan ligt de verantwoordelijkheid bij PostNL

Tevens zijn wij niet verantwoordelijk voor een onjuiste bezorging indien uw ingevulde gegevens niet correct zijn.

De door ons geleverde rozen op kale wortel alsook in pot opgekweekt zijn allemaal door vakkundige mensen geselecteerd en klaargemaakt en worden soortecht geleverd.

Ze worden in uitstekende levensvatbare kwaliteit zorgvuldig verpakt zodat ze in goede conditie bij de klant aangeleverd worden.
Wij ervan uit gaan dat u zelf verantwoordelijk bent voor een juiste standplaats, plantwijze, bemesting en voldoende water.
Wij kunnen niet instaan voor ondeskundige verzorging na ontvangst van uw rozen.

Bij opvolgen van de plantinstructies zal groei en bloei van de rozen geen enkel probleem zijn, mits de bijgeleverde plantinstructies goed opgevolgd worden.

Claims tgv het niet opvolgen van de plantinstructies zijn uitgesloten van garantie , evenals schade ontstaan door vorst, te veel of te weinig water,

slechte bodemgesteldheid, verkeerde bemesting, aantasting door schadelijke insecten, dieren, schimmelinfecties, ondeskundig gebruik van bestrijdingsmiddelen.

Mocht na ontvangst van de rozen  iets op eniger wijze niet aan  uw verwachtingen voldoen dan vragen wij u dit zo snel mogelijk aan ons kenbaar te maken ( binnen vijf dagen )

Tevens kunt u geen aanspraak maken op garantie indien er sprake is van extreme weersomstandigheden zoals bijvoorbeeld extreme hoge- of lage temperaturen en regenval.

Een offerte of aanbieding geldt zolang de voorraad strekt, al onze offertes en aanbiedingen zijn vrijblijvend. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Alle prijzen en teksten zijn onder voorbehoud van fouten. Wij streven er naar om uw bestelling binnen 5 werkdagen uit te leveren.

Mocht een artikel uitverkocht zijn of niet direct leverbaar, dan nemen wij contact met u op voor een goed alternatief. U heeft de vrijheid hier niet mee akkoord te gaan en uw bestelling te annuleren.

Wij accepteren contante betalingen bij afhalen en vooruitbetalingen via bank of giro.

Bij vooruitbetaling via bank of giro ontvangt u zodra wij uw bestelling hebben ontvangen per email een orderbevestiging inclusief factuur. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben krijgt u van ons wederom een email waarin staat wanneer uw bestelling verzonden wordt.

Indien u uw bestelling bij Rosarium Lottum komt ophalen kunt u contant of middels PIN betalen.

  • Hét adres voor al uw kwaliteitsrozen
  • Vakkundig en vrijblijvend advies
  • Bron van inspiratie
  • Prachtig assortiment tuinrozen

Momenteel weer vol op keuze uit in pot opgekweekte rozen af te halen in ons verkoopcentrum Rosarium Lottum. Wij zijn 7 dagen per week geopend, dus ook op zondag! U bent van harte welkom! Potrozen kunnen jaarrond geplant worden. Online bestellen van kale wortel rozen ( dwz zonder aarde en zonder pot ) in webshop is mogelijk vanaf medio oktober tot medio april ( e.e.a. afhankelijk van het weer) Ook met Hemelvaart en Pinksteren geopend van 11-16.30 uur

Bekijk onze webshop