Wij versturen onze pakketten in de regel per PostNL.

De verzendkosten binnen Nederland worden bepaald aan de hand van de omvang van uw bestelling en het gewicht.
Ter indicatie: er passen ongeveer 40 plantklaar gesnoeide kale wortelrozen in een pakket.

Pakketten t/m 30 kg                                      € 7,95

Pakketten >30 kg of stamrozen                  €13,95

Verzendkosten naar België bedragen voor een pakket met kale wortel rozen tot 30 kg euro 11,-
Verzendkosten naar Duitsland voor een pakket met kale wortel rozen bedragen euro 11,95.

Vers opgepotte rozen worden niet verzonden.

Een beperkt sortiment goed doorwortelde potrozen is momenteel wel te versturen; zie webshop. Minimale verzendkosten voor een pakket met potrozen bedraagt euro 13,95. PostNL verwerkt pakketten met potrozen handmatig vandaar dat de verzendkosten in een hoger tarief vallen.

Let wel:  een roos in pot opgekweekt is een kwetsbaar product en vergt met verpakken in verhouding veel volume, verpakkingsmateriaal en heeft veel gewicht wat het verzenden relatief duur maakt t.o.v. een kale wortel roos. Verder kan het voorkomen dat wij noodzakelijkerwijs rozen gedeeltelijk moeten terugsnoeien om ze passend in de doos te krijgen.
Bovendien kunnen wij ondanks zeer zorgvuldig verpakken er niet voor in staan dat de rozen ongeschonden worden aangeleverd door PostNL.
Bij grotere aantallen adviseren wij dan ook om de rozen op te komen halen in ons tuincentrum.

Een bezoek is beslist de moeite waard, in ons Rosarium in Lottum zijn nog veel meer variaties en nieuwigheden te bewonderen dan ons basis assortiment dat u in de webshop vindt.

Tevens versturen wij rozen naar bijna alle landen binnen de EU. Ook deze pakketten versturen wij per TNT post.
De tarieven voor buitenlandse pakketten liggen iets hoger, voor meer info over tarieven zie de website van TNT post.

Rosarium Lottum is niet verantwoordelijk voor een onjuiste bezorging indien uw ingevulde gegevens niet correct zijn.

Zodra wij uw bestelling ontvangen hebben, krijgt u van ons per email een orderbevestiging inclusief factuur. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben krijgt u van ons wederom een email waarin staat wanneer uw bestelling verzonden wordt.

De webwinkel bevat slechts ons basisassortiment. Voor gewenste soorten buiten ons basisassortiment kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer 077-463 2751 of info@rosariumlottum.nl. Wij zullen ons uiterste best doen om aan uw vraag te voldoen.

 

  • Hét adres voor al uw kwaliteitsrozen
  • Vakkundig en vrijblijvend advies
  • Bron van inspiratie
  • Prachtig assortiment tuinrozen

Momenteel weer vol op keuze uit in pot opgekweekte rozen af te halen in ons verkoopcentrum Rosarium Lottum. Wij zijn dagen per week geopend, vanaf April ook weer op zondag! U bent van harte welkom! Potrozen kunnen jaarrond geplant worden. Online bestellen van kale wortel rozen ( dwz zonder aarde en zonder pot ) in webshop is mogelijk vanaf medio oktober tot medio april ( e.e.a. afhankelijk van het weer) Ook met Hemelvaart en Pinksteren geopend van 11-16.30 uur

Bekijk onze webshop