Laura's lievelings rozen

Ieder jaar doen wij in ons familie bedrijf ons uiterste best om weer een prachtige collectie rozen samen te stellen voor onze klanten. Er zijn echter altijd wel een paar soorten rozen die er echt uitspringen wat betreft hun bloemvorm, kleur, geur en bladgezondheid. Onderstaand een paar van mijn eigen favorieten waarvan ik zeker weet dat u er ook heel veel plezier aan zult beleven!

Nieuw in ons assortiment:

XXL klimrozen in pot gekweekt 
Onze XXL- Klimrozen en ramblerrozen zijn in 10 of 5L pot opgekweekt en hebben een goede doorwortelde kluit en een behoorlijke lengte afhankelijk van het soort, zodat een rozenboog, pergola,trellis, obelisk of muur al snel begroeid is met prachtige rozen. Deze XXL klimrozen zijn nu ook online te bestellen, neem een kijkje in onze webwinkel voor het prachtige assortiment dat we voor u samengesteld hebben.

Klimrozen-XXL
P1090456-scaled

Hansestadt Rostock

Deze prachtige trosroos heeft grote gevulde rozen die uitzonderlijk lang mooi blijven en heeft een mooie ambergele kleur. Het blad is gezond glanzend groen en de groeiwijze is bossig. De doorsnede van de bloemen is 8-10 cm en de hoogte van de struik 60-80 cm. Deze roos is uitermate geschikt voor beplanting in perken of voor in een mooie pot op uw terras.

eden-rose_-stamroos-100-120-cm_615_1

Eden Rose

Deze roos is prachtig als solitaire struikroos maar kan ook prima gebruikt worden als klimroos. De Eden Rose heeft grote dichtgevulde bloemen in een mooie dubbelkleur van roze met wit Heeft glanzend donkergroen blad en is licht geurend.

nostalgie_-stamroos-100-120-cm_591_0

Nostalgie

Deze roos behoort al jaren tot onze toppers en is bij onze klanten zeer geliefd vanwege de prachtige dubbelkleurige gevulde bloemen van crèmewit en roze met een kersenrode rand. De bloemen geuren heerlijk, staan op stevige stelen en zijn lang houdbaar. Prachtig in perken, of solitair in combinatie met andere vaste planten.

the-fairy_-stamroos-100-120-cm_650_0

The Fairy

Deze roos staat al jaren op nummer 1 als meest verkochte roze bodembedekkende roos. The Fairy is uitermate geschikt voor beplanting in perken of bloembakken. Met haar spreidende groeiwijze bedekt deze roos de bodem en zorgt voor een tapijt aan kleine gevulde lichtroze rozen. Deze roos heeft bovendien gezond glanzend donkergroen blad. De Fairy is leverbaar in lichtroze, donkerroze, wit en rood.

guirlande-d_amour_-klimroos_206_1

Guirlande D’amour

Deze klimroos (semirambler) heeft prachtige gevulde witte roosjes die in enorme trossen verschijnen. Ze maakt lange buigzame takken en is daardoor zeer geschikt voor beplanting aan rozenbogen, pergola’s obelisken etc en geurt bovendien heerlijk. Na de bloei verschijnen er in de herfst vele kleine botteltjes. Zeer rijk- en goed doorbloeiende klimroos . Dit jaar nieuw in ons assortiment de Guirlande D’amour roze! Zelfde eigenschappen als de witte Guirlande D’amour maar dan in een mooie zachtroze kleur.

P1070299

Bukavu

Bukavu is een prachtige heesterroos die werkelijk uitblinkt in haar gezondheid maar ook in het lang- en rijkelijk bloeien. De enkelvoudige karmijnrode bloemen met een wit centrum verschijnen in grote trossen op de krachtige opgaande takken. Bukavu heeft glanzend donkergroen blad en deze roos maakt prachtige oranje bottels in de herfst. Dus zeker de laatste bloemen die in september-oktober verschijnen niet afknippen omdat het een extra sierwaarde geeft aan uw tuin!

  • Hét adres voor al uw kwaliteitsrozen
  • Vakkundig en vrijblijvend advies
  • Bron van inspiratie
  • Prachtig assortiment tuinrozen

Momenteel weer vol op keuze uit in pot opgekweekte rozen af te halen in ons verkoopcentrum Rosarium Lottum. Wij zijn 7 dagen per week geopend, dus ook op zondag! U bent van harte welkom! Potrozen kunnen jaarrond geplant worden. Online bestellen van kale wortel rozen ( dwz zonder aarde en zonder pot ) in webshop is mogelijk vanaf medio oktober tot medio april ( e.e.a. afhankelijk van het weer) Ook met Hemelvaart en Pinksteren geopend van 11-16.30 uur

Bekijk onze webshop