Heesterrozen

Wist u dat wij nog een prachtig assortiment potrozen voorradig hebben?

Momenteel staat er nog een zeer groot assortiment in ruim 750 verschillende soorten rozen in pot opgekweekt klaar voor de verkoop in ons Rosarium. Rozen die in pot zijn opgekweekt kunnen het hele jaar door geplant worden. Hiervoor gelden uiteraard andere prijzen dan voor de rozen met kale wortel die in de webshop worden vermeld. Het verkoopseizoen van rozen met kale wortel loopt van medio Oktober tot medio April ( e.e.a. afhankelijk van het weer ) neem een kijkje in onze webwinkel voor het prachtige assortiment rozen dat we ook dit jaar weer voor u hebben samengesteld.

Een goede oriëntatie is zeer belangrijk

Rozen in pot opgekweekt zijn het hele jaar door verkrijgbaar bij Rosarium Lottum. Voordat u uw keuze maakt is het van belang dat u zich goed verdiept in de verschillende variëteiten aan rozen. Met name de geur, kleur en bloemvorm zijn vaak smaak gebonden. Het beste kunt u dan ook eerst een kijkje komen nemen in ons Rosarium waar u de meeste soorten in het “echt” kunt komen bewonderen en beoordelen op gezondheid en bloeikracht.
Dit geeft een heel andere beleving dan wanneer u een roos uitzoekt aan de hand van een foto. Veelal is uw uitgezochte roos in pot opgekweekt op voorraad en kunt u deze meteen kopen voor directe aanplant.

Rosarium Lottum is hét adres voor al uw kwaliteitsrozen, gekweekt in ons familiebedrijf in het Rozendorp Lottum ! Ook voor advies bij het inrichten van uw rozentuin helpen wij u graag verder met het maken van de juiste keuze.

U bent van harte welkom om ons te bezoeken!!

  • Hét adres voor al uw kwaliteitsrozen
  • Vakkundig en vrijblijvend advies
  • Bron van inspiratie
  • Prachtig assortiment tuinrozen

Momenteel weer vol op keuze uit in pot opgekweekte rozen af te halen in ons verkoopcentrum Rosarium Lottum. Wij zijn 7 dagen per week geopend, dus ook op zondag! U bent van harte welkom! Potrozen kunnen jaarrond geplant worden. Online bestellen van kale wortel rozen ( dwz zonder aarde en zonder pot ) in webshop is mogelijk vanaf medio oktober tot medio april ( e.e.a. afhankelijk van het weer) Ook met Hemelvaart en Pinksteren geopend van 11-16.30 uur

Bekijk onze webshop