Een rooskleurige start van het nieuwe jaar!

Het verkoopseizoen van rozen in pot opgekweekt is weer in volle gang. Ook dit jaar hebben wij weer een prachtige collectie voor u samengesteld, met zeer veel geurende soorten rozen en stamrozen. Het is nu een zeer geschikte tijd om rozen te planten, des te eerder kunt u genieten van de Koningin van de bloemen in uw eigen tuin!

Laat ons u verassen

Laat u verrassen door ons prachtige assortiment rozen. U bent van harte welkom in ons Rosarium in Lottum, wij helpen u graag met het maken van uw keuze!

Potrozen

Potrozen kunnen het hele jaar door geplant worden. Wij hebben een zeer uitgebreide collectie stamrozen, klimrozen en struikrozen voorradig in alle kleuren en geuren. U vindt bij ons altijd de nieuwste soorten rozen die met hun schoonheid, geur en bladgezondheid absoluut een aanwinst zijn voor uw tuin of terras.

  • Hét adres voor al uw kwaliteitsrozen
  • Vakkundig en vrijblijvend advies
  • Bron van inspiratie
  • Prachtig assortiment tuinrozen

Momenteel weer vol op keuze uit in pot opgekweekte rozen af te halen in ons verkoopcentrum Rosarium Lottum. Wij zijn dagen per week geopend, vanaf April ook weer op zondag! U bent van harte welkom! Potrozen kunnen jaarrond geplant worden. Online bestellen van kale wortel rozen ( dwz zonder aarde en zonder pot ) in webshop is mogelijk vanaf medio oktober tot medio april ( e.e.a. afhankelijk van het weer) Ook met Hemelvaart en Pinksteren geopend van 11-16.30 uur

Bekijk onze webshop