Algemene Voorwaarden Rosarium Lottum

Wanneer u een bestelling via de webwinkel heeft geplaatst en u heeft van ons een orderbevestiging ontvangen dan is er sprake van een koopovereenkomst.

U kunt uw bestelling kosteloos annuleren indien deze nog niet verzonden is.

In Nederland geldt een wettelijk vastgelegde termijn van 14 werkdagen om na ontvangst van uw bestelling, deze zonder opgaaf van redenen aan ons te retourneren.

Voorwaarde is dat wij de producten weer in goede staat ontvangen, waarna wij het factuurbedrag terugstorten.

De verzendkosten voor retourpakketten en het risico zijn voor uw rekening.

Als een bestelling eventueel zoek mocht raken dan ligt de verantwoordelijkheid bij PostNL

Tevens zijn wij niet verantwoordelijk voor een onjuiste bezorging indien uw ingevulde gegevens niet correct zijn.

Onze garantie op geleverde planten en rozen wordt naar alle redelijkheid toegepast.

Dit houdt in dat wij 1 jaar groei- en bloeigarantie geven, waarbij wij ervan uit gaan dat u zelf verantwoordelijk bent voor een juiste standplaats, plantwijze, bemesting en voldoende water.

U kunt geen aanspraak maken op garantie indien er sprake is van extreme weersomstandigheden zoals bijvoorbeeld extreme hoge- of lage temperaturen en regenval.

Een offerte of aanbieding geldt zolang de voorraad strekt, al onze offertes en aanbiedingen zijn vrijblijvend. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Alle prijzen en teksten zijn onder voorbehoud van fouten. Wij streven er naar om uw bestelling binnen 5 werkdagen uit te leveren.

Mocht een artikel uitverkocht zijn of niet direct leverbaar, dan nemen wij contact met u op voor een goed alternatief. U heeft de vrijheid hier niet mee akkoord te gaan en uw bestelling te annuleren.

Wij accepteren contante betalingen bij afhalen en vooruitbetalingen via bank of giro.

Bij vooruitbetaling via bank of giro ontvangt u zodra wij uw bestelling hebben ontvangen per email een orderbevestiging inclusief factuur. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben krijgt u van ons wederom een email waarin staat wanneer uw bestelling verzonden wordt.

Indien u uw bestelling bij Rosarium Lottum komt ophalen kunt u contant of middels PIN betalen.